e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
A ROSSZ és a JÓ FLOW

A legtöbb nyelvtanuló számára természetes, hogy egy nyelvet ismereti tárgyként kell tanulni: meg kell érteni a nyelv logikáját, meg kell tanulni a szavakat és kell egy tanár, aki mindent részletesen elmagyaráz magyarul. Ezek a "megoldások" természetesen AHA-élményt okoznak, hiszen mindenki számára örömet okoz megérteni egy eddig ismeretlen dolgot.


A probléma az, hogy a nyelvi készségek nem így fejlődnek, így ezek az AHA-ÉLMÉNYEK rendívül félrevezetőek. Tanulsz, örülsz, tanulsz, örülsz, de a végén valamiért nem megy a nyelvhasználat. Ilyenkor mondják azt a legtöbben, hogy nekem nincs nyelvérzékem! A hiba pedig nem a MI készülékünkben van, egyszerűen csak rossz mintákat követtünk. Rossz a FLOW! Volt ez már veled is így?

 

firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
A JÓ FLOW...

Hogyan sajátítottad el a magyart? Beszéltek hozzád. Figyeltél. Kezdetben csak értetted, amit mondtak neked. Közben mindent mintának tekintettél. Aztán elkezdtél mindenkit utánozni. És végül - szüleid nagy bánatára :) - lett saját véleményed. Majd később bármilyen témában reflexszerűen megértetted magad. Így tanultál meg magyarul beszélni: HALLÁS UTÁN. Így fejlődött ki először a beszédértésed. Ezzel egyidőben fejlődött ki az anyanyelvi szókincsed. És csak ezek után tudtál anyanyelvi szinten beszélni magyarul. Ugye, hogy így van? 

A legjobb minta az élet! Ha úgy tanulsz nyelveket, hogy csak AUTENTIKUS beszédet hallgatsz, közben összefüggésekre eszmélsz, és így fejlődnek a nyelvi készségeid napról napra, akkor jó mintákat követsz és JÓ AHA-ÉLMÉNYEKKEL gyarapodsz.

A tanulási folyamatot mi úgy építettük fel, hogy a kezdő és haladó tanulók folyamatos sikerélményeket tudjanak szerezni.  Megnéztek egy rövid videót, hallás után megismerkedtek a videóban használt összes Skillers lingronnal (beszédpanellel), majd újra megnézitek a bejátszást. A lecke végén azt fogjátok érezni, hogy az érthetetlen, gyors beszéd érthetővé válik. Minél többet ismételtek, a beszéd úgy válik könnyebben érthetővé. Jó a FLOW!


Ha folyékony nyelvtudásra vágysz JÓ FLOWRA van szükséged!


VÁLTS JÓ FLOWRA ›
hullam_1 hullam_2
e-Egyetem Logo
2024© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon