e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Online Német Tanfolyamok és élő tréningek kezdőtől társalgási szintig

Kezdőként nem tudod, hogyan vágj bele?

Külföldi munkához kell a jobb német nyelvtudás? 

Szeretnél szintet lépni?

Minden elakadásra speciális gyakorlatokat fejlesztettünk ki! Gyere! Szerezz átlagon felüli nyelvtudást átlagon felüli gyakorlatokkal online!

  • átfogó online német tanfolyamok kezdőtől társalgási szintig
  • 3 hónapig online élő tréningek tapasztalt nyelvtanárral (heti 1 óra hétfőnként)
Foglald le a helyed most ›
hullam_1 hullam_2
section_3
Videós készségfejlesztő német tanfolyamok + 3 hónapos online élő tréning

Átlagon felüli gyakorlataink segítségével végre kitörsz a nyelvtanozás és szótanulás fogságából, ÚJ KERETEK KÖZÖTT más gondolkodásmódba kapcsolsz  ÉS lassan, DE biztosan megszerzed azt a nyelvi rutint, ami a szintlépéshez elengedhetetlen.

Az online német videókurzus rendszer 12 modulban, 670 videós, hangos leckével visz el a kezdőtől egészen az erős társalgási szintig. A videós, hangos oktatóanyagokhoz örök hozzáférést kapsz, ráadásul 3 hónapig részt vehetsz akár az összes online élő órán, bármely nyelvből. A német LIVE órákon tapasztalt nyelvtanárunk mint nyelvtanuló segít végig Neked, hogy biztosan jól csináld a gyakorlatokat. Ez a segítség a garancia arra, hogy nem csak elkezded a tanulást, de el is végzed a tanfolyamot ÉS eléred a társalgási szintet németből.

 Videós, hangos oktatóanyagok kezdőtől egészen társalgási szintig ----›  saját tempóban tanulhatsz, bárhol, bármikor. 

 Csoportos esti online élő tanulószoba 3 hónapig ----› a tapasztalt tanárral együtt tanulsz (felvételről is eléred)

✅ Szintedre szabott előre rögzített beszédfejlesztő órák heti rendszerességgel  ------›  óriási tudás aranybánya

Foglald le a helyed most ›
Mit fogsz elérni az e-Egyetem képzésein?

Ha szorgalmasan gyakorolsz és bejársz az online élő órákra, akkor arra számíthatsz, hogy pár hónap múlva sokkal magabiztosabban és választékosabban tudod kifejezni magad németül. Az e-Egyetemen nem egy magyarul magyarázós "hobbi-tanfolyamot" kapsz, hanem olyan használható nyelvtudást, ami egy életre szól. 


Nagyváradi Nelli, az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja az e-Egyetemen jó nyelvtanulási mintákat követ! Nézd meg, mit mond rólunk!


Foglald le a helyed most ›
section_3
section_3
Kivel fogsz tanulni?

A tréningen tapasztalt nyelvtanárok segítségével gyakorolhatsz. A hangos tréning elkészítésében többek között tankönyvszerző tanárok, szövegírók, Clemens Ansorg a Hegyimentők sorozat sztárja, ill. a Pforzheim-i színház színészei is segítettek.

Az e-Egyetem.hu oldalon 2011 óta több mint 10.000 tanulónak segítettünk a beszédértés/beszédkészség fejlesztésében 

Manapság nem tananyagra van szükséged, hiszen bármilyen tartalomból lehet tananyag. A kérdés az, hogyan dolgozd fel ezeket az anyagokat úgy, hogy hosszú távon segítsenek téged az aktív nyelvhasználatban. Tudatos gyakorlással tudsz igazán fejlődni, ehhez pedig egyáltalán nincs szükséged világot megváltó tananyagokra, nyelvtanozásra vagy a nyelv logikájának a megértésére. Érthető beszéd kis adagokban, folyamatos felismerések és rendszeres gyakorlás, ezektől lesz reflexszerű a nyelvtudásod.  

Az vagy, aki megbecsüli, ha valaki beleöl tízezer órát egy különleges nyelvtanulási módszer kifejlesztésébe, tökéletesítésébe és hajlandó azt megosztani veled pár magánóra áráért? Akkor katt ide és hagyd, hogy segítsünk Neked is elérni álmaid nyelvtudását.


Foglald le a helyed most ›
A segítő szakértelem a képzés mögött

Szia! Kósz Csaba vagyok, diplomás nyelvtanár (M.A, Pannon Egyetem), tananyag és tanulási módszertan fejlesztő. Elakadással küzdő nyelvtanulóknak segítek szintet lépni immár 20 éve. Minden tanuló küzd elakadásokkal a tanulás során. Az ilyen egyedi problémák megszűntetése mindig a gyakorlás újrakeretezését igényli. Én magam is tanulok nyelveket, így pontosan tudom, hogy egy-egy elakadás alkalmával mi is az igazi problémád, szakértő nyelvtanárként pedig azt, hogy azzal pontosan mit is kell tennünk. 

Várlak a LIVE órákon! 

Üdv,

Kósz Csaba: az elakadással küzdő nyelvtanulók megmentője


Esti LIVE órák időpontjai, amiket 3 hónapig elérsz:

- Német beszédértést és beszédkészséget fejlesztő kurzus újrakezdőknek, középhaladóknak: hétfőnként 17:00-18:00
Foglald le a helyed most ›
section_3
hullam_1 hullam_2


e-Egyetem Logo
2024© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon