e_egyetem_logo
Rólunk
Ajánlataink
Bejelentkezés
Rólunk
Segítünk megszabadulni a rossz tanulási módszerektől, így gyorsan tudsz fejlődni. Online nyelviskolánk tanulási folyamatával beindul a beszéded, fokozatosan javul a beszédértésed, gyarapodik a szókincsed úgy, hogy nem kell egy vagyont kifizetned egy másik online tanfolyamért.
classroom
skillers
50.000+ tanulót segít csapatunk
kati
Kósz-Németh Katalin
Társtulajdonos, Irodavezető
Az ügyintézésben segítek neked. Ha felhívsz minket, velem fogsz beszélni.
info@e-egyetem.hu
+36 20 338 2117
csaba
Kósz Csaba
Társtulajdonos, vezető nyelvtanár
Kósz Csaba a veszprémi Pannon Egyetemen szerzett M.A diplomát angoltanár szakon. 18 éve tanít angolt minden korosztálynak, minden szinten. Londonban, Dublinban és Luxemburgban szerzett külföldi tapasztalatait megosztja veled a tanfolyamon.
csaba@e-egyetem.hu
matt
Matt Purland
Angoltanár
Matt Purland angoltanárral 1.000.000+ ember tanul világszerte a www.englishbanana.com oldalon. Matt videós leckéivel könnyedén hozzászoksz a beszélt angolhoz.
zoliesdori
Kész Zoli és Törökné Tenk Dorka
Bestseller tankönyvek szerzői
Kész Zoli és Törökné Tenk Dorka bestseller tankönyvek szerzői. Zoli többek között tanított az USA-ban és a Veszprémi Egyetem angol tanszékén. Tökéletesen összefoglalják és átadják neked azt a tudást, ami a helyes beszédhez kell.
sid
Sid Whiting
Rádiós, tévés szakember
Sid Whiting rádiós, tévés szakember Ausztráliából. Hangos tanfolyamainkon Sid és csapata segít neked egyre jobban érteni és beszélni a nyelvet.
márk
Horváth Márk
Német-angol szakos nyelvtanár
Horváth Márk német-angol szakos nyelvtanár. M.A. diplomáját a veszprémi Pannon Egyetemen szerezte. Jelenleg egy balatonfüredi gimnáziumban tanít. Márk jó hangulatú tanításaival könnyen sajátíthatod el a német nyelv alapjait.
nora
Mezőfi Nóra
Mezőfi Nóra a középfokú videós leckékben segít neked. Nóri Berlinből hozott tudásával tökéletesen összefoglalja és átadja neked azt a tudást, ami a helyes beszédhez kell.
clemens
Clemens Ansorg
Clemens Ansorg és a PFORZHEIM-i VÁROSI SZÍNHÁZ társulata. Hangos tanfolyamainkon Clemens és csapata segít neked egyre jobban érteni és beszélni a nyelvet.
istvan
Horváth István
Olasztanár, tolmács
Horváth István olasztanár, tolmács. A pécsi tudományegyetem olasz tanszékén szerezte a diplomáját. Tökéletes olasz nyelvtudását annak is köszönheti, hogy egy évig Firenzébe járt egyetemre. Isti rövid, humoros tanításaival megszereted és könnyen elsajátítod az olasz nyelvhasználat alapjait.
viki
Oláh Viktória
Franciatanár
Oláh Viktória franciatanár az ELTE francia tanszékén szerezte a diplomáját. Külföldi tapasztalatot Párizsban szerzett. Viki rövid tanításaival megszereted és könnyen elsajátítod a francia nyelv alapjait.
eEgyetemLogo
2021© angoleegyetem kft.
mail
info@e-egyetem.hu
phone
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook
instagram