e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
OLASZ BESZÉD AKTIVÁTOR Program - Cél: Összefüggő beszéd

Ha szorgalmasan gyakorolsz, de az OLASZ beszéd mégsem megy annyira, ahogy azt elképzelted, akkor valószínűleg már csak az összefüggő beszéd aktiválása hiányzik a nyelvi áttöréshez. A BESZÉD AKTIVÁTOR program segítségével az alapoktól begyakorlod, hogyan építsd fel az ÖSSZEFÜGGŐ olasz beszéded 24 hét alatt, nyelvtanozás és magolás nélkül! Nyelvtanárunk megmutatja azokat a teljes, lépésről-lépésre építkező sablonokat, nyelvi paneleket, amelyekkel beindítjuk az összefüggő olasz beszéded.

Ez egy speciális online tréning, hetente érkező videós gyakorlatokkal, bárhol, bármikor használhatod

Jelentkezés most ›
hullam_1 hullam_2
Mi vár RÁD a 24 hetes BESZÉD AKTIVÁTOR online programban?

1. Megtanulod speciális sablonokkal, beszédpanelekben használni az olasz nyelvet

2. Begyakorlod, hogyan fűzd össze reflexszerűen a gondolataidat.

3. Képes leszel természetességgel használni a beszélt olasz nyelv szófordulatait 

4. Összefüggően tudsz beszélni magadról 24 általános témában

5. EXTRA BÓNUSZ: Komplett, alapfokú online olasz tanfolyam egymásra épülő videós tanári magyarázatokkal (150+ speciális lecke) 

Számíts tehát magabiztos olasz nyelvtudásra, amivel valószínűleg még ki is fogsz tűnni a tömegből, és készen fogsz állni a magasabb nyelvi szintek ostromára. 

Mit találsz a BESZÉD AKTIVÁTOR online olasz tréning anyagban?

-- › Megkapod az összefüggő OLASZ beszéd összeállításának stratégiáját, lépésről-lépésre építkező videós tanítás formájában (hetente EGY témát járunk körbe - 24 héten keresztül heti rendszerességgel érkeznek a leckéid játékosított platformunkon)

---› Mivel kezdd mindig a beszédet? Mi legyen a kezdés után a KÖVETKEZŐ mondat? Milyen kommunikációs technikát használj, hogy fenntartsd a folyamatos beszédet?Scriptekkel, sablonokkal segítünk felépíteni az OLASZ mondanivalódat. 

---› Milyen beszédfordulatokat használj témánként, hogy igényesebben tudd magad kifejezni? A videós tanításokban ezeket a kifejezéseket is gyakorlatiasan sajátítod el.   

---› BÓNUSZKÉNT minden témakörhöz dallamos, fülbemászó, SZÓKINCSÉPÍTŐ pop és rock zeneszámokat is kapsz, ezeket aztán szintén alaposan begyakoroltatjuk Veled. A dalok letölthetőek, így bárhol hallgathatod őket. Dallamtapadás és a jobb nyelvtudás garantált!  

Próbáld ki az első angol zeneszámot és csináld végig a tesztet az alvásról itt ›

---› EXTRA BÓNUSZ : komplett, alapfokú online olasz tréning egymásra épülő tanári videókkal  (150+ lecke)

Pont ez kell nekem ›
Hogyan lehet megrendelni?

Ha nem akarsz lemaradni az összefüggő OLASZ beszéd élményéről, kattints a "Jelentkezés" gombra és töltsd ki a megjelenő űrlapot most. 

 A BESZÉD AKTIVÁTOR PROGRAM elindult. Az első heti anyagokat elkezdtük feltölteni, 07.06 (szombaton) már tudod is használni őket. 

24 héten keresztül érkeznek a videós leckék a tanulói fiókodba, amelyeket kényelmesen elvégezhetsz heti 90 perc gyakorlással, a szókincsépítő dalokat pedig bárhol, bármikor hallgathatod.

Gyere és keljünk át együtt a nyelvi szakadékon! 

Jelentkezés ›
Ki segít Neked a tréningen?

Szia! Kósz Csaba vagyok, az e-Egyetem társalapítója. Székesfehérváron élek a feleségemmel és két gyermekünkkel.

Az e-Egyetemen 10 év alatt több mint 10.000 tanulót segítettem a nyelvi célok elérésében. A Pannon Egyetem angol nyelvtanár mesterszakán végeztem. Az elmúlt 22 év alatt a nyelvoktatás szinte minden területén dolgoztam már. Nemzetközi tanári csapatommal 3.000+ készségfejlesztő leckét dolgoztunk ki, számos távoktatásra kidolgozott tanulási módszert vezettem be, valamint kifejlesztettem egy beszédértést fejlesztő játékosított platformot.  

❌ Nem 22-25 évesen, a COVID időszak alatt lettem hirtelen a semmiből szakértő   

❌ Nem magyarázgatom Neked a nyelvtant és a szavak jelentését csili-villi videókban, mert azt bárki meg tudja csinálni

❌ Nem az a "gyakorlatias tanár" vagyok, aki nem beszél hozzád összefüggően olaszul

❌ Nem egy marketinges nyelvtanár vagyok, aki újabb és újabb nyelvi terméket akar Neked eladni - Ez nekem sokkal több mint egy business! Ez a HIVATÁSOM!

✅ Bevált, lépésről lépésre építkező készségfejlesztő stratégiákat és taktikákat adok a kezedbe, amiket Cambridge-ben és Oxford-ban TÉNYLEG ismernek

✅ Értékes készségfejlesztő tanítást és gyakorlatias nyelvtudást kapsz tőlem, amiket ingyenes tréningekben, appokban nem találsz  

✅ Én magam is tanulok németül, olaszul, franciául és spanyolul - pontosan tudom, hogyan érdemes otthon, egyedül gyakorolni

✅ Mentális és módszertani tanácsokkal is segítek megoldani a legnagyobb nyelvi problémáidat

A 24 hetes BESZÉD AKTIVÁTOR  programban az összefüggő beszéded felépítésében segítek. Velem tartasz? 

Veled akarok tanulni, Csaba ›
section_3
hullam_1 hullam_2

e-Egyetem Logo
2024© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon