e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Bonjour Paris! Átfogó francia tanfolyam: Szeress bele egy életre a francia nyelvbe!


Imádsz mindent, ami francia, ezért szeretnél franciául tanulni?


Jó lenne, ha legalább alapszinten képes lennél megértetni magad Párizsban? 


Biztosra mész, ezért a legjobb ár-érték arányú francia tréninget keresed?


A legjobb helyen vagy!


Kezdd el most ›
firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
Miért tanulj franciául velünk?

- Segítünk jó tanulási szokásokat kialakítani: tapasztalati úton szeded magadra az aktív francia nyelvhasználatot - 12-102 éves korig kiváló választás


- Segítünk fokozatosan beindítani a francia nyelvhasználatot


- Segítünk úgy fejleszteni a tudásodat, hogy ne legyen nyűg a gyakorlás. 


- Megszerettetjük veled a francia élőbeszéddel történő gyakorlást és elindítjuk a beszéded

 

- Úgy beszélünk franciául hozzád, hogy könnyen megérts mindent és képes legyél minket leutánozni. 


- Nem kell magántanárhoz, nyelviskolába járnod

 

- Ha szorgalmasan gyakorolsz, itt biztosan eléred azt az alapszintű francia nyelvtudást, amivel elboldogulsz francia nyelvterületeken.

Mi van az online francia csomagban?

Amikor időt, pénzt és energiát áldozol a nyelvtanulásra, akkor biztos akarsz lenni abban, hogy használható nyelvtudást szerzel. Amikor elkezdtük készíteni a tréninget, az volt a célunk, hogy egy olyan online nyelvtanfolyamot készítsünk, ami minden nyelvtanulónál beindítja a beszédet. 5 évbe telt ezt elérnünk, de tanítási módszerünk egy új dimenziót nyitott az önálló nyelvtanulásban. Szakíts Te is a francia nyelv tantárgyszerű tanulásával és kezdd el apró lépésekben, tapasztalás útján elsajátítani...  

A 360°-os Online Francia Beszédfejlesztő Nyelvtanfolyam : 199 egymásra épülő videós, hangos lecke, folyamatos tanári vezetéssel, interaktív gyakorlatok

1. Már az első hónap végére megtanulod, hogyan értesd meg magad franciául a lehető legegyszerűbb módon, mindössze 100-200 szó használatával. 

2. A második hónap végére megtanulod, hogyan értesd meg magad egy kicsit jobban, 300-500 szó használatával.

3. A harmadik hónap végére megtanulod, hogyan értesd meg magad alapszinten, 600-800 szó használatával. 

Előfizetek ›
section_3
section_3
Miért csináld?

Ha magánórán szeretnéd elsajátítani az átfogó francia tréning anyagát, minimum 50 órát kellene együtt töltenünk. Ez 5.000 forintos óradíjjal számolva nem kevés, ráadásul az önálló gyakorlást akkor sem úsznád meg. 


- Az oktató videókat, a hangos leckéket, az interaktív gyakorlatokat a honlapunkon keresztül tudod használni jelszóval védett platformokon. 


- 360°-os oktatást kapsz, mintha egy profi tantermi tanfolyamra iratkoztál volna be.  Átültettük a legjobb beszédfejlesztő módszereket otthoni használatra, neked csak el kell végezned a gyakorlatokat.


- Rendelés és fizetés után minden tananyagot egyszerre megkapsz, így saját ütemedben tudsz haladni. Nem emailben küldjük a leckéket.Nagyváradi Nelli, az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja az e-Egyetemen jó nyelvtanulási mintákat követ! Nézd meg, mit mond rólunk!

Előfizetek ›
Hogyan csináld tényleg végig?

1. Hallgasd és olvasd rendszeresen a tökéletesen érthető leckéinket minden eredménykényszer nélkül.


Steve Kaufmann, a világ egyik legsikeresebb nyelvtanulója is pontosan így tanul, mára már 20 nyelven beszél.


2. Készíts kifejezés-listát minden leckénkből. 


Lydia Machová szlovák poliglot, 9 nyelven beszél, a tanulást ilyen egyszerű listák írásával helyettesíti, így 1 hónap alatt több száz új szót és kifejezést tud elsajátítani, memorizálás nélkül. Csináld Te is!


3. Gyakorolj reggel vagy délelőtt!


Andrew Huberman, a Stanford-i Egyetem idegtudósa szerint, egy új szokás kialakításához először is le kell győzni a szorongás és/vagy halogatás "energiáját". Az ébredés utáni 0-8 órán belül a megemelkedett dopamin-, adrenalin-, kortizolszintnek köszönhetően az agyunk és testünk inkább cselekvés-, és fókuszorientált.Gyere! A szisztematikus fejlődéshez használd az e-Egyetem egymásra épített nyelvleckéit és gyakorlatait!Sok szeretettel várunk Téged is online tanfolyamunkon! Kósz Csaba

e-Egyetem 

Kezdd el most ›
section_3
hullam_1 hullam_2


e-Egyetem Logo
2023© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon