e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Online angol kezdőknek szóló nyelvi gyakorlatok, online tanfolyam csomag


Hangos, beszédcentrikus online angoltanulás, speciális nyelvi gyakorlatok kezdőknek – A világ legjobb tanulási módszereit visszük el otthonodba


Szeretnéd, ha beindulna végre az angol beszéded? Az online angol kezdőknek szóló nyelvtanfolyamunkban olyan nyelvi gyakorlatokat végeztetünk el veled, amelyek segítségével fokozatosan beindul az angol beszéded! 


Az Online Angol Kezdőknek csomagunk az alapvető angol nyelvtudás megszerzésére fókuszál. Célunk, hogy a lehető leggyorsabban segítsünk át a kezdő szintről az alapfokú nyelvhasználat szintjére. A tanfolyamot úgy terveztük, hogy könnyen elsajátítható legyen bármilyen korban és örök újrakezdőknek is. Olyan gyakorlatokat és feladatokat tartalmaz, amelyek segítenek fokozatosan önálló angol nyelvhasználóvá válni.

Rendeld meg az online angol kezdőknek csomagot
firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
Többször nekifogtál már az angol nyelvtanulásnak, de igazi eredmény nélkül? Ez nem a Te hibád!

Sok lehetőség van a hibázásra a nyelvanítás során, de az egyik legnagyobb hiba valószínűleg az, ha túl sok mindent magyaráznak el neked magyarul és ha nem biztosítanak számodra elegendő gyakorlási és alkalmazási lehetőséget. Egy kis készüléssel, magyarul egy hetedik osztályos tanuló is képes logikusan és érthetően elmagyarázni bármilyen nyelvtani jelenséget, vagy egy szövegből kiemelni egy-egy kifejezés magyar jelentését, ez az élvezetes, de biztos út a passzív, használhatatlan nyelvtudáshoz.

A nyelvtanulás során kiemelt fontosságú, hogy hagyjanak téged gondolkodni, önállóan ráébredni a nyelvi összefüggésekre ÉS folyamatosan használni az angol nyelvet. Így kellene tapasztalás útján gyakorolnod a nyelv használatát a beszédet, az írást, a hallgatást és olvasást. Ennek a gyakorlási lehetőségnek a hiányában nehéz lesz teljesen megértened és használnod a nyelvet.

Használnod kell az angol nyelvet, nem tanulnod – kezdőként is!

A nyelv nem elmélet, a nyelv élő dolog. Akkor lesz sikerélményed az angol nyelvtanulásban, ha kimész Angliába, és megértik, mit szeretnél. Akkor fogsz szívesen tanulni, ha benyomod a tévében a BBC-t, és elkezded érteni, amiről beszélnek.

Akkor tudsz angolul, amikor ki tudod fejezni, amit szeretnél, és megérted, amit Neked mondanak. Beszélj, és ne félj hibázni! – ez az elvünk, és ez alapján állítottuk össze az Online angol kezdőknek csomag speciális beszédindító nyelvi gyakorlatait.

Angol nyelvtant nem is kell tanulni?

Nem azt mondjuk, hogy a nyelvtan és a szókincs tanulása nem fontos a nyelvtanulás során, de nem elég egyedül ezekre a dolgokra fókuszálni. A nyelvtanulás sokkal több ennél, és ha csak a nyelvtant és a szavakat tanulod, akkor hiányos képet kapsz a nyelvről és azt is, hogyan kell azt használni.


A nyelvtanulás sokkal több, mint a grammatikai szabályok és a szókincs megtanulása. Magában foglalja a nyelv használatát is, ami magában foglalja a beszédet, az írást, a hallgatást és az olvasást. Ha csak a nyelvtant és a szavakat tanulod, akkor nem fogod megtanulni, hogyan kell valóban használni azokat a gyakorlatban.


Szóval, bár fontos, hogy megtanuld a nyelvtant és a szavakat, nem elég egyedül ezekre fókuszálni a nyelvtanulás során. Fontos, hogy tapasztalati úton is gyakorolj - nyelvtanozás és külön magyar magyarázatok nélkül, hogy megtanulj beszélni, írni, hallani és olvasni is az adott nyelven. Csak így fogod tudni valóban megtanulni azt használni. Az online angol kezdőknek csomagban erre fókuszálunk.

Rendeld meg az online angol kezdőknek csomagot
section_3
section_3
Hogyan zajlik az online angoltanulás?

Tananyagainkat online tanulmányi rendszerünkön keresztül éred el. A tanfolyam ideje alatt bármikor használhatod a rendszert.

A tanmenetet és tananyagokat mi (Kati és Csaba) dolgoztuk ki több éves nyelvtanári tapasztalat alapján, és folyamatosan tökéletesítjük tanulóink visszajelzései alapján.

A részletes, hangos tanári magyarázatok és a videók segítségével úgy fogod érezni magad, mintha egy hagyományos nyelvtanfolyamon vagy magánórán lennél – “csak” sokkal több sikerélményed lesz. Hangosan, hallás után tudsz gyakorolni, és javítókulcsaink segítségével saját magad fogod tudni javítani.


Online angol kezdőknek – mit tartalmaz a tanfolyam?

Az Online angol kezdőknek tanfolyam 4 modulból áll:

1. Bevezető beszédindító beszélgetések (20 hangfelvétel + feladatlap): tartalmaz. A bevezető beszélgetések modul egy különleges tanítási módszeren alapul, amely azonnali sikerélményt nyújt Neked, és beindítja a reflexszerű angol mondatalkotást. Ha elvégzed ezt a részt, akkor képes leszel rövid mondatokban kommunikálni egyszerű, hétköznapi élethelyzetekben.

2. Túlélő Angol Kezdőknek (54 videós lecke + letölthető feladatlapok): A túlélő angol kezdőknek modul olyan tudást ad, amivel már “nem tudnak eladni” angol nyelvterületen. Az élet különböző területeit felölelő témakörök felkészítenek az angol nyelv megértésére, és használatára. Ha elvégzed ezt a részt, akkor képes leszel alapfokú szinten beszélni magadról, a foglalkozásodról, családodról, otthonodról, lakóhelyedről, hobbijaidról, az időjárásról, sportolásról, és az egészségedről. Továbbá képes leszel a fenti témákba vágó legfontosabb szavakkal és nyelvtani szerkezetekkel mondatokat alkotni. 

3. Angol Szituációs Fejezet (28 videós lecke): Az Angol Szituációs leckében Csaba elkezd hozzászoktatni az angol összefüggő beszédhez. Ha elvégzed ezt a részt, akkor képes leszel alapszinten megértetni magad az utazáshoz kapcsolódó élethelyzetekben.

4. Angol Alapfokú Nyelvtan Modul (55 videós lecke): Ha elvégzed ezt a részt, akkor képes leszel felismerni és szóban használni a beszélt nyelvben leggyakrabban előforduló nyelvtani szerkezeteket: a jelen, múlt és jövő időt (azok egyszerű, folyamatos, befejezett alakjait), a rendhagyó igék múlt idejét, a módbeli segédigéket, az igék különböző alakjait, a szenvedő szerkezetet, a feltételes módot, ill. az IF-es mondatokat.

Mennyibe kerül az Online angol kezdőknek?

Ha csoportban tanulsz, minimum 200 óra alatt jutsz el alapfokú szintre. Magántanárral cca. 80-100 óra szükséges ehhez. Ha elkezded a tantermi vagy magántanulást, fontos tudatosítani magadban, hogy az alapszint elérése egy profi tanárral minimum 300.000 forintodba fog kerülni, ráadásul az otthoni angoltanulást akkor sem úszod meg. 

Az e-Egyetem online angoltanulás esetében csak rajtad múlik, hány órát gyakorolsz, professzionális, gyakorlatias oktatást kapsz, és az ára is a legkedvezőbb az oktatási piacon.

Az Online Angol Kezdőknek csomag ára csak 29.990 Ft!

Ezért az összegért az online angoltanulás során nulla tudásról stabil alapfokú szintre fogsz fejlődni. Nem fog gondot okozni az alapszintű, mindennapi társalgás, meg fogod érteni, mit mond beszélgetőpartnered, és magabiztosan fogsz tudni válaszolni neki. A napi kommunikációban könnyen elboldogulsz.

Az ár a tanfolyam összes költségét tartalmazza. Nincs rejtett költség, nincs kötelezően megvásárolandó tankönyv, vagy további díjhoz kötött szolgáltatás.

Ne habozz, vágj bele még ma az angol nyelv elsajátításába az online angol kezdőknek szóló nyelvtanfolyamunkkal!


Rendeld meg az online angol kezdőknek csomagot
section_3
hullam_1 hullam_2
e-Egyetem Logo
2023© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon