e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
🌟 Indulj El Madridba Még Ma : Tanulj meg Spanyolul Szakértőtől! 🇪🇸

Imádod a spanyol nyelvet és kultúrát?

Jó lenne utazásaid során legalább egy kicsit spanyolul beszélgetni a helyiekkel?

Elhatároztad, hogy nyárra alapszinten megtanulod a nyelvet? 

Az önmagadnak tett ígéreted most valóra válhat az e-Egyetem népszerű Spanyol Online Tanfolyamán, kifejezetten kezdőknek!

 

🎥 100+ részes hangos oktatóanyag örök hozzáféréssel

🚀 1 Élő Online Óra Hetente 12 Hétig Szakértő Nyelvtanárral

☀️ Elakadás kizárva! Biztos Alap Spanyol Tudás Nyárra!

Előfizetés vásárlása ›
firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
Mi vár a Spanyol Nyelvtudás Kapujában?

Sajátítsd el a spanyol nyelv használatát aprólékosan kidolgozott oktatóanyagaink és élő online óráink segítségével, amelyek kifejezetten olyanoknak lett tervezve, mint te.


Merülj el a spanyol nyelvben:


🎥 100+ részes hangos oktatóanyag: Menj végig egy gondosan összeállított tanmeneten saját tempódban tanulmányi rendszerünkben. A tréning felöleli az alapvető szókincset, a mindennapi kifejezéseket és kulturális finomságokat is. Anyanyelvi beszélő által előre rögzített hangos leckéiinkkel könnyű és folyamatos lesz a haladásod. 

🚀 1 Élő Óra Hetente 12 Hétig: Képzeld el ezt – élő kapcsolat szenvedélyes nyelvtanuló nyelvtanárral. Tapasztald meg hetente, hogyan tanul egy tapasztalt nyelvtanuló a leckékkel, nézd meg, hogyan csináld jól a gyakorlatokat, és élvezd a valós idejű tanulás izgalmát. Minden héten egy élő óra 12 héten át, és nyárig magabiztosan fogsz beszélni spanyolul. Nem baj, ha lemaradsz egy-egy online Zoom-os élő óráról, mert rögzítjük őket és a felvételeket 3 hónapig eléred.

☀️ Cél: Alap Spanyol Tudás Nyárig!

A mi küldetésünk, hogy felvértezzünk téged azokkal a nyelvi eszközökkel, amelyekre szükséged van a való életben. Sétálj magabiztosan a La Rambla-n, rendelj paella-t spanyolul, és szerezz örök élményeket. Együtt, közösen ez menni fog. Kezdd el most!

Előfizetés vásárlása ›
Mit fogsz elérni az e-Egyetem képzésein?

Ha szorgalmasan gyakorolsz és bejársz az online élő órákra, akkor arra számíthatsz, hogy pár hónap múlva sokkal magabiztosabban és választékosabban tudod kifejezni magad olaszul. Az e-Egyetemen nem egy magyarul magyarázós "hobbi-tanfolyamot" kapsz, hanem olyan használható nyelvtudást, ami egy életre szól. 


Nagyváradi Nelli, az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja az e-Egyetemen jó nyelvtanulási mintákat követ! Nézd meg, mit mond rólunk!


Előfizetés vásárlása ›
section_3
section_3
A szakértelem a képzés mögött

Szia! Kósz Csaba vagyok, diplomás nyelvtanár (M.A, Pannon Egyetem), tananyag és tanulási módszertan fejlesztő. Elakadással küzdő nyelvtanulóknak segítek szintet lépni immár 20 éve. Én magam is tanulok nyelveket, így pontosan tudom, hogy egy-egy elakadás alkalmával mi is az igazi problémád, szakértő nyelvtanárként pedig azt, hogy azzal pontosan mit is kell tennünk. 

Az elakadások elkerülése miatt minden spanyol tréning beiratkozás mellé 12 hetes hozzáférést kapsz az élő online SPANYOL óráimhoz. Minden élő órán velem fogsz gyakorolni. Nem vagyok spanyol nyelvtanár, de nem is tanítom neked a nyelvet. Nyelvtanulóként gyakorolok veled, így mutatva példát, hogy jól gyakorolj a leckékkel és így biztosan elérd az alapszintű spanyol nyelvtudást. 

Időpont:
Online Spanyol LIVE óra: szerdánként 17:00-18:00 (Zoom platform)
Előfizetés vásárlása ›


hullam_1 hullam_2

e-Egyetem Logo
2024© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon