e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Átfogó Online Angol Tanfolyam: Soha Többé Passzív Angol Nyelvtudás!


Mondanál valamit angolul, de csak tátogsz mint hal a szatyorban?  

Folyton az angol szavakon és a helyes nyelvtani szerkezeteken kattogsz?

Nem tudod követni az angol élőbeszédet?

Ajjaj! Akkor biztos, hogy TE is PANYESZ-ben szenvedsz. Ez a PAsszív NYElvtudás SZindróma!

A PANYESZ kiváltó okai: nyelvtanozás, szótanulás, magyar magyarázatok

Nyugi van rá online megoldás!

Az e-Egyetem Átfogó Online Angol Tréning segítségével kigyógyulsz egy életre a PANYESZ-ből és megtanulod aktívan használni az angol nyelvet. PANYESZ-eseknek kötelezően alkalmazandó. 

Tanfolyamunk egyedülálló módon segít hozzászokni ahhoz, hogy beszédpanelekben észleld és használd az angol nyelvet. Ez a megközelítés szórakoztatóvá és könnyűvé teszi számodra az angol nyelvtanulást, és garantálja, hogy gyorsan elsajátítod a nyelvet. Más online tanfolyamokkal ellentétben mi nem a nyelvtanozásra és a szótanulásra támaszkodunk, magasabb szinten oktatunk, így készség szintjén tudod használni az angol nyelvet.

Megrendelem az online angol tanfolyamot ›
firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
Miért tanulj velünk?

- Nem tananyagokat adunk a kezedbe, hanem olyan speciális nyelvi gyakorlatokat, amelyekkel a többnyelvű emberek fejlesztik magukat.  

- Fog ez nálad működni? Rajtad múlik. Ha szorgalmasan csinálod a gyakorlatokat, ahogy mondjuk, fejlődni fogsz. Ez nem azt jelenti, hogy holnapra vagy jövő hétre megtanulsz angolul, mert ez nem így működik, de a kemény munka meghozza gyümölcsét. 

- Az e-Egyetem.hu-n speciális angol gyakorlatok segítségével fejlődhetsz. Több, mint 800 egymásra épülő hangos, videós lecke segít abban, hogy ténylegesen készségfejlesztő angol nyelvi gyakorlatokat végezz otthon. A leckéket zárt, online tanulmányi rendszereinkben éred el. A gyakorláshoz csak internetkapcsolatra lesz szükséged.  


- Segítünk jó nyelvtanulási szokásokat kialakítani: tapasztalati úton szeded magadra az aktív angol nyelvhasználatot - 12-102 éves korig kiváló választás


- Segítünk fokozatosan angolul tanulni az angol élőbeszédet


- Heti versenyekkel folyamatosan motiválunk az aktív gyakorlásra. Százszor többet ér mint Facebook tanulói csoportokban csevegni a nyelvről!


- Segítünk úgy fejleszteni a tudásodat, hogy ne legyen nyűg a gyakorlás. 


- Megszerettetjük veled az angol élőbeszéddel történő gyakorlást és elindítjuk a beszéded

 

- Úgy beszélünk angolul  hozzád, hogy könnyen megérts mindent és képes legyél minket leutánozni. 


- Nem kell magántanárhoz, nyelviskolába járnod

 

- Ha szorgalmasan gyakorolsz, itt biztosan eléred a következő nyelvi célodat


Mi van a csomagban?

Amikor időt, pénzt és energiát áldozol a nyelvtanulásra, akkor biztos akarsz lenni abban, hogy használható nyelvtudást szerzel. Amikor elkezdtük készíteni a tréninget, az volt a célunk, hogy egy olyan gyakorlatias online angol nyelvtanfolyamot készítsünk, ami minden nyelvtanulónál beindítja az angol beszédet. 5 évbe telt ezt elérnünk, de gyakorlataink egy új dimenziót nyitottak az önálló nyelvtanulásban. Szakíts Te is az angol nyelv tantárgyszerű tanulásával és kezdd el apró lépésekben, tapasztalás útján elsajátítani, begyakorolni..  

A 360°-os Online Angol Beszédfejlesztő Nyelvtanfolyam : 800+ egymásra épülő videós, hangos lecke, letölthető feladatlapok, munkafüzetek, hanganyagok

800+ lecke 12 beszédfejlesztő modulban: magabiztos nyelvhasználóvá gyakorolhatod magad....


1. modul: Reflexszerű angol beszéd alapjai 

2. modul: Reflexszerű angol beszédértés alapjai

3. modul: Szókincsépítés alapszinten tanári prezentációkkal

4. modul: Beszédértés fejlesztése tanári prezentációkkal alapszinten

5. modul: A legfontosabb nyelvtani szerkezetek begyakorlása tanári prezentációkkal 

6. modul: Szókincsépítés tanári prezentációkkal középszinten

7. modul: Beszédértés fejlesztése autentikus, tematikus videókkal - hétköznapi emberekkel

8. modul: Beszédértés fejlesztése pörgős filmrészletekkel

9. modul: Szókincsépítés angol nyelvű prezentációkkal

10. modul: Beszédértés és szókincs fejlesztése felsőfokú szinten

11. modul: Összefüggő témakifejtés gyakorlása a szóbeli nyelvvizsgára

12. modul: Beszédértés és szókincs fejlesztése felsőfokon - TED előadásokkal

 Kezdd el Te is online angol tanfolyamunkat!

 A maximális fejlődés érdekében kérd hozzá a Just Read It angol könyvet és a Just Listen audio tréninget is!

Megrendelem az online angol tanfolyamot ›
section_3
section_3
Vágj bele most ›

- Az oktató videókat, a hangos leckéket, az interaktív gyakorlatokat a honlapunkon keresztül tudod használni jelszóval védett platformokon. 


- 360°-os oktatást kapsz, mintha egy profi tantermi tanfolyamra iratkoztál volna be.  Átültettük a legjobb beszédfejlesztő módszereket otthoni használatra, neked csak el kell végezned a gyakorlatokat.


- Rendelés és fizetés után minden tananyagot egyszerre megkapsz, így saját ütemedben tudsz haladni. Nem emailben küldjük a leckéket.
Nagyváradi Nelli, az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja az e-Egyetemen jó nyelvtanulási mintákat követ! Nézd meg, mit mond rólunk!

Miért válassz minket?

Szenvedélyünk a beszédindítás és a beszédfejlesztés. Imádunk olyan játékos gyakorlatokkal oktatni, amelyek megmozgatják az agyat és közben reflexszerű nyelvhasználatra ösztönöznek. Fontos számunkra, hogy rengeteg sikerélményen keresztül építsük az önbizalmadat és a nyelvtudásodat.


"A világ legjobb nyelvtanulási módszereit visszük el otthonodba..."


Nyelvtanulási módszerek: több nyelven beszélők (polyglots) bevált tanulási módszerei, nyelvi bemerítés (language immersion), mesterfokú elsajátítás (mastery learning), NLP, nyelvi fürdő, spaced repetition, storytelling, kötetlen olvasás


Digitális tananyag: tankönyvszerző tanároktól, anyanyelvi beszélőkkel, autentikus videók, a világ legokosabb mesterséges intelligenciájával segítve 


Tematika: tapasztalt, diplomás nyelvtanároktól - nemzetközi standardok szerint - bevált, spirálisan felépülő fejlődési útvonal


Platform: saját fejlesztésű, szokásformáló, játékosított digitális platform, ami segítségével bármilyen autentikus tartalmat pár perc alatt könnyedén, készség szinjén megérthetsz10 éve dolgozunk az önálló nyelvtanulók sikereiért! 10.000+ tanuló, innovatív online tanítási folyamatok, 3.000+ saját fejlesztésű lecke, 3 tanulmányi rendszer, 1 angol nyelvkönyv, játékosított app. Olyan nagy cégek is minket választottak mint a Praktiker, Cofidis, Market Zrt. Sok szeretettel várunk Téged is online tanfolyamainkon! Kósz Csaba

e-Egyetem 

Megrendelem az online angol tanfolyamot ›
section_3
hullam_1 hullam_2
e-Egyetem Logo
2023© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon