e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Beszédindító Online Nyelvtanfolyamok 5 nyelven
 
Minden, ami a jó nyelvtudáshoz kell egy helyen.

Tanulj akár 5 nyelven, bárhol és bármikor, mintha egy nyelvtanfolyamon ülnél!


Szisztematikusan építkező videós, hangos leckék, beszédindító gyakorlatok profi tanári vezetéssel. Átfogó angol, német, olasz, francia és spanyol nyelvtanfolyamok egy csomagban.


Megrendelés ›
hullam_1 hullam_2
Miért tanulj velünk?

Szenvedélyünk a beszédindítás és a beszédfejlesztés. Imádunk olyan játékos gyakorlatokkal oktatni, amelyek megmozgatják az agyat és közben reflexszerű nyelvhasználatra ösztönöznek. Fontos számunkra, hogy rengeteg sikerélményen keresztül építsük az önbizalmadat és a nyelvtudásodat.


Nyelvtanulási módszerek: több nyelven beszélők (polyglots) bevált tanulási módszerei, nyelvi bemerítés (language immersion), mesterfokú elsajátítás (mastery learning), NLP, nyelvi fürdő, spaced repetition, storytelling, kötetlen olvasás


Digitális tananyag: tankönyvszerző tanároktól, anyanyelvi beszélőkkel, autentikus videók, a világ legokosabb mesterséges intelligenciájával segítve 


Tematika: tapasztalt, diplomás nyelvtanároktól - nemzetközi standardok szerint - bevált, spirálisan felépülő fejlődési útvonal


Platform: saját fejlesztésű, szokásformáló, játékosított digitális platform, ami segítségével bármilyen autentikus tartalmat pár perc alatt könnyedén, készség szinjén megérthetsz10 éve dolgozunk az önálló nyelvtanulók sikereiért! 10.000+ tanuló, innovatív online tanítási folyamatok, 3.000+ saját fejlesztésű lecke, 3 tanulmányi rendszer, 1 angol nyelvkönyv, játékosított app. Olyan nagy cégek is minket választottak mint a Praktiker, Cofidis, Market Zrt.


Megrendelés ›
Mi van a csomagodban?

Amikor időt, pénzt és energiát áldozol a nyelvtanulásra, akkor biztos akarsz lenni abban, hogy használható nyelvtudást szerzel. Amikor elkezdtük készíteni a tréningeket, az volt a célunk, hogy egy olyan online nyelvtanfolyam rendszert készítsünk, ami minden nyelvtanulónál beindítja a beszédet. 5 évbe telt ezt elérnünk, de tanítási módszerünk egy új dimenziót nyitott az önálló nyelvtanulásban. Szakíts Te is az idegen nyelvek tantárgyszerű tanulásával és kezdd el apró lépésekben, tapasztalás útján elsajátítani...  


5 nyelven tanulhatsz, minden e-Egyetem tananyagból, most 2 év hozzáféréssel!

Tartalom:

 

1. Átfogó Online angol tanfolyam - kezdőtől felsőfokig (12 modul, egymásra épített videós, hangos és filmes leckék profi tanári vezetéssel)


 2Átfogó Online Német Tanfolyam -  kezdőtől haladó szintig (10 modul, egymásra épített videós, hangos és filmes leckék, profi tanári vezetéssel)


 3. Online Olasz Kezdőknek Tanfolyam - kezdőtől alapfokig (3 modul, egymásra épített videós, hangos leckék profi tanári vezetéssel) 

 

4. Online Francia Kezdőknek Tanfolyam - kezdőtől alapfokig (3 modul, egymásra épített videós, hangos leckék profi tanári vezetéssel)

 

5. Online Spanyol Kezdőknek Tanfolyam - kezdőtől alapfokig (3 modul, egymásra épített hangos leckékkel)

Megrendelés ›
section_3
Miért jelentkezz most?

- Kaptál egy kupont, amivel évi 108.000 Ft helyett most mindössze 33.000 Ft-ért tanulhatsz 5 nyelven, ráadásul  +1 év ajándék hozzáférést is kapsz, így 2 évig tanulhatsz az e-Egyetem leckéivel.

- Az oktató videókat, a hangos leckéket, az interaktív gyakorlatokat az e-Egyetem zárt, jelszóval védett tanulmányi rendszerében éred el. 


- Rendelés és fizetés után minden tanítást egyszerre megkapsz, így saját ütemedben tudsz haladni. Nem emailben küldjük a leckéket.


Megrendelés ›
Ne töprengj rajta! Csináld!

Szeretnél megtanulni egy nyelvet. Mi pedig fel tudjuk tuningolni úgy a nyelvtudásod, hogy a lehető leggyorsabban fejlődj. Mit szólsz hozzá?

Ha azt csinálod, amit mondunk, úgy, ahogy mondjuk, a nyelvtudásod szárnyalni fog. Tudjuk, mert 10 éve folyamatosan ezt mondják szorgalmas tanulóink.

Miért érnéd be gyengébb és sokkal drágább megoldással? Gyerünk! Csináld! 

Belevágsz?

Megkapod a full hozzáférést. Leesik az állad, hogy mennyi tudáshoz kaptál kulcsot. Nyomod ezerrel és fejlődsz.


Megrendelés ›
hullam_1 hullam_2
Megrendelés

Az ajánlat limitált ideig, legkésőbb 05.28 vasárnap éjfélig tart. 

e-Egyetem Logo
2023© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon