e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Indítsa el vállalata saját angol nyelvtanfolyamát!

Hogyan? Bízza meg az e-Egyetemet, hogy segítsen elkészíteni vállalata egyedi angol kurzusát.

Keressen minket bizalommal › info@e-egyetem.hu
firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
Az Ön igényeire szabva

Minden vállalat más, és mi ezt tiszteletben tartjuk. Nem adunk előre csomagolt megoldásokat, hanem egyedi videós, hangos tanfolyamokat készítünk, amelyek pontosan illeszkednek az Ön vállalata igényeihez és a munkatársai nyelvi készségeihez.


Az egyedi online nyelvtanfolyamunk lehetővé teszi, hogy munkatársai pontosan azokat a nyelvi készségeket sajátítsák el, amelyekre a vállalkozásának szüksége van. Nincsenek többé unalmas leckék, általános tanfolyamok, csak személyre szabott, hatékony és motiváló oktatás.

Miért fontos?
  • Egyedi Tanulási Élmény: Minden vállalatnak és munkatársnak mások az igényei. Mi figyelembe vesszük ezeket az egyéni szükségleteket, hogy pontosan azokat a tanfolyamokat nyújtsuk, amelyek segítenek a vállalkozásod sikerében.

  • Kényelem és Rugalmasság: A mi online platformunkon bármikor és bárhol tanulhatsz, a saját tempódban. Nincs szükség időpontokra, nincsenek helyszíni találkozók. Csak egy internetkapcsolatra van szükséged, és már kezdheted is.

  • Biztos Siker: Tapasztalt oktatóink és innovatív tanítási módszereink garantálják, hogy a munkatársaid hatékonyan és magabiztosan kommunikáljanak angolul a vállalati környezetben.

A tanulási módszertanról több infó:

1.Videós mikro-leckék ›

2. Mastery Learning ›

3. Játékosítás a nyelvtanulásban ›

4. A jó és a rossz flow a nyelvtanulásban › 


Vegye fel velünk a kapcsolatot most:

info@e-egyetem.hu 

+36 20 496 6115

section_3


hullam_1 hullam_2


e-Egyetem Logo
2024© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon