e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Igazi beszélt norvég kezdőtől középfokig

Az online tréning végére nemcsak magabiztosan fogod használni a norvég nyelvet, de elsajátítod a helyes nyelvtanulói szemléletet is. Mindezt hatékony módszer garanciával, egy magántanár díjának töredékéért kínáljuk. 180 napos program speciálisan norvégiai munkavállalóknak fejlesztve!

Ez kell nekem! ›
firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
Azt tanulod, amire Norvégiában szükséged van

Norvégiában mindennél fontosabb, hogy reflexszerűen tudd használni a norvég nyelvet. A szótanulás és a nyelvtanozás ezért nem opció! A Skillers e-learning platformon megtanítjuk neked azokat a beszédpaneleket, amelyek reflexszerű használatával könnyedén fogsz boldogulni a norvég mindennapokban. A képzés végére képes leszel középszinten megértetni magad a norvég mindennapokban és munkában.

1. lépés: A reflexszerű mondatalkotás alapjai (videóban példa)Apró lépésekben fejlődsz hónapról hónapra

A legtöbb tanuló szabályok mentén próbálja elsajátítani a nyelveket, ami óriási hiba. A nyelveket nem tanulni kell, hanem tapasztalás útján elsajátítani. Mi érthető norvég beszédet hallgattatunk veled nagyon kis dózisokban adagolva. A leggyakrabban használt mondatokat kis részekre bontva, rengeteg ismétléssel, HALLÁS UTÁN sajátítod el. Mi kell hozzá? Csak nyitottság és elfogadás, hiszen egy másik kultúra szokásait fogod elsajátítani. A többiről mi gondoskodunk! 

section_3
section_3
Csak csinálnod kell!

Egy nyelv elsajátítása során új ideghálózatok, új idegpályák alakulnak ki az agyban. Ez tudományos tény. A "nyelvi" idegpályákat sok apró felismeréssel és ismétléssel lehet "bevésni" az agyunkba. Speciális módszerünk segítségével sok felismerést fogsz megélni és sok apró ismétléssel fejlesztheted reflexszerű szintre a norvég nyelv használatát.  Csak csinálnod kell!

Tudnivalók a norvég képzésről

A gondosan egymásra épített, készségfejlesztő norvég leckéket az e-Egyetem által fejlesztett digitális platformon (www.skillers.hu) éred el. Jelentkezés után egyedi tanulói fiókot kapsz a 180 napos fejlesztő programhoz. A leckék között hangos és videós gyakorlatokat is találsz. Az első 40 leckében a reflexszerű mondatalkotást gyakoroljuk be hallás után, míg a következő 40 leckékben az összefüggő beszédet gyakoroljuk autentikus norvég videókkal.  Az alapozás után, a 2. hónaptól, havi 10 beszédfejlesztő nyelvi fürdőt kapsz, amelyek segítségével egészen a középfokú, önálló nyelvhasználói szintre jutsz. A képzés 180 napos, de elővásárlásban örök hozzáférést kapsz a tréning leckéihez,. 

Rendelés ›
section_3
hullam_1 hullam_2
Profi csapat segít a norvég tanulásban

A 180 napos online norvég tanfolyamot az e-Egyetem készítette Csepi Mátyás norvég szakértő segítségével. Több mint 10 éves online nyelvtanítási tapasztalatunk a garancia arra, hogy a lehető legrövidebb úton sajátítod el az alapszintű norvég nyelvhasználatot. Norvég nyelvet hallgatsz, összefüggésekre eszmélsz, közben pedig egyre feljebb lépkedsz a ranglistán. Folyamatosan fejlődsz, mi pedig gondoskodunk arról, hogy eleget ismételj. 180 nap intenzív gyakorlás után az önálló norvég nyelvhasználat garantált. 

Rendelés ›
e-Egyetem Logo
2022© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon