e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Online Norvég Tanfolyam - Kezdőknek, újrakezdőknek

Norvégiában szeretnél dolgozni vagy már ott is élsz? Szeretnél legalább alapszinten beszélni norvégul? 

Beszédfejlesztő folyamatunkkal pár hét gyakorlással beindítjuk a beszédet, így az alapfokú tanfolyam végére képes leszel megértetni magad norvégul, bárhol, bármikor.

Regisztrálj az e-Egyetem alapszintű online norvég tanfolyamára.

Előregisztráció nyitva: 2023.04.20. 

Norvég tanfolyam indul: 2023.05.15.

Az előregisztráció ingyenes. Az alapfokú online norvég tréning indulásáról emailben értesítünk. Az online tréning teljes díja 49.900 Ft.

Regisztrálok ›
hullam_1 hullam_2
Tanulj meg norvégul a módszerrel, amire senki sem mondhatja, hogy „nála biztos nem működik”
Nyugi, ez nem egy újabb "szuper" nyelvtanulási módszer. Mi csak azt mondjuk, hogy nem új módszereket kell kergetned, hanem ahhoz visszanyúlni, amivel az anyanyelvedet megtanultad.

Nálunk úgy fogsz megtanulni norvégul, mintha anyanyelvi környezetben nőnél fel. Norvég beszédet bontunk egyszerű szóösszetételekre, amiket hallgatsz és gyakorolsz. Ezután a már érthető norvég beszéd paneleiből mondatokat formálunk: így tanulsz meg mondatokat összelegózni, így kezdesz el szépen lassan összefüggően beszélni.

Szerezz erős alapszintű norvég nyelvtudást. Norvégiai munkavállaláshoz kiváló tréning. Tanulj velünk, bárhol, bármikor.Mit tartalmaz az online norvég tréning?

Az online norvég tréningen önállóan tanulhatsz, saját tempódban. A videós hangos leckéket bármikor, bárhol eléred az e-Egyetem digitális platformján. 

Tartalom:

✅ 100+ exkluzív videós, hangos lecke Csepi Mátyás norvég nyelvtanárral

✅ speciálisan munkavállalóknak szóló tartalom és tematika

✅ hetente érkezned a leckéid 12 héten keresztül 

✅ Elővásárlásban +3 hónap ajándék hozzáférés - Összesen 6 hónapig éred el a norvég tréninget.

✅ Ajándék átfogó angol tanfolyam 3 hónap hozzáféréssel (800+ lecke kezdőtől felsőfokig) - Norvégiában az angol nyelvtudás is jól jön.

✅ Játékosított platformon fejlődsz

✅ A tréning fix ára: 49 900 Ft


Regisztrálok ›
section_3
section_3
Miért válassz minket?

Szenvedélyünk a beszédindítás és a beszédfejlesztés. Imádunk olyan játékos gyakorlatokkal oktatni, amelyek megmozgatják az agyat és közben reflexszerű nyelvhasználatra ösztönöznek. Fontos számunkra, hogy rengeteg sikerélményen keresztül építsük az önbizalmadat és a nyelvtudásodat.


"A világ legjobb nyelvtanulási módszereit visszük el otthonodba..."


Nyelvtanulási módszerek: több nyelven beszélők (polyglots) bevált tanulási módszerei, nyelvi bemerítés (language immersion), mesterfokú elsajátítás (mastery learning), NLP, nyelvi fürdő, spaced repetition, storytelling, kötetlen olvasás


Digitális tananyag: tankönyvszerző tanároktól, anyanyelvi beszélőkkel, autentikus videók, a világ legokosabb mesterséges intelligenciájával segítve 


Tematika: tapasztalt, diplomás nyelvtanároktól - nemzetközi standardok szerint - bevált, spirálisan felépülő fejlődési útvonal


Platform: saját fejlesztésű, szokásformáló, játékosított digitális platform, ami segítségével bármilyen autentikus tartalmat pár perc alatt könnyedén, készség szinjén megérthetsz10 éve dolgozunk az önálló nyelvtanulók sikereiért! 10.000+ tanuló, innovatív online tanítási folyamatok, 3.000+ saját fejlesztésű lecke, 3 tanulmányi rendszer, 1 angol nyelvkönyv, játékosított app. Olyan nagy cégek is minket választottak mint a Praktiker, Cofidis, Market Zrt. Sok szeretettel várunk Téged is online tanfolyamainkon! Kósz Csaba

e-Egyetem 

Tudnivalók a norvég képzésről

A gondosan egymásra épített, készségfejlesztő norvég leckéket az e-Egyetem által fejlesztett digitális platformon (www.skillers.hu) éred el. Jelentkezés után egyedi tanulói fiókot kapsz az összesen 90 napos fejlesztő programhoz. A leckék között hangos és videós gyakorlatokat is találsz. Az első 50 leckében a reflexszerű mondatalkotást gyakoroljuk be hallás után, míg a következő 50 leckékben az összefüggő beszédet gyakoroljuk. A képzés 90 napos, de elővásárlásban extra 90 nap hozzáférést kapsz a tréning leckéihez, továbbá ajándékba kapsz egy 3 hónapos online angol tréninget is.  

Regisztrálok ›
section_3
hullam_1 hullam_2


e-Egyetem Logo
2023© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon