e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
START mini-tréning: Reflexszerű mondatalkotás alapjai szóban

Gyakoroltad már valaha az alapszintű angol mondatok reflexszerű használatát?

Az első beszédindító modul egy fokozatosan építkező speciális beszédindító angol program kifejezetten kezdőknek és újrakezdőknek tervezve. 20 videós beszédgyakorlattal és 20 játékosított beszédértés gyakorlaton keresztül segítünk eljutni kezdő szintről a reflexszerű mondatalkotás szintjéig.

A mini-tréning végére képes leszel rövid mondatokban megértetni magad angolul. Az itt elsajátított rendszerszintű nyelvhasználat az előfeltétele annak, hogy magasabb nyelvi szintre lépj angolból.

Pont ez kell nekem ›
firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
„Ha valaki nem tud úgy tanulni, ahogy mi tanítjuk, akkor úgy kell tanítanunk, ahogy ő tanulni tud”

Ezerféle módszert kidolgoztak már arra, hogyan tudunk megtanulni egy idegennyelvet tinédzser-vagy felnőttfejjel. Néhányat bizonyára te is kipróbáltál már, és talán bele is tört a bicskád. Nem azt mondjuk, hogy béna vagy. Nem is azt, hogy az a módszer rossz. Azt mondjuk, hogy nem új módszereket kell kergetned, hanem ahhoz visszanyúlni, amivel az anyanyelvedet megtanultad.

Az első modulban úgy fogsz megtanulni sok-sok angol mondatokat használni, mintha anyanyelvi környezetben nőnél fel.

Angol nyelvű mondatokat bontunk szavakra, aztán egyszerű szóösszetételekre, amiket hallgatsz és gyakorolsz. Ezután pedig az összetételekből mondatokat formálunk: így tanulsz meg mondatokat összelegózni.

Az első modul Neked való, ha

- éppen új angol tanfolyamot keresel. Ha most fogsz elkezdeni angolul tanulni, akkor a reflexszerű angol mondatalkotás gyerekjáték lesz a velünk töltött óráid után.

- tanítják neked az angolt egy ideje, de csak a nyelvtan szabályok kavarognak a fejedben. Segítünk elérni, hogy elkezd szóban használni az angol nyelvet.  

Pont ez kell nekem ›
section_3
section_3
Így töltesz el nálunk egy edzést ›

Belépsz az e-Egyetem digitális platformjára, amikor szabadidőd van. Itt találod a videós gyakorlatokat. Elindítod az aktuális leckét és azonnal mondatokat alkotunk szóban.

Közben kisétálsz a konyhába, csinálsz magadnak egy teát vagy kávét. Amíg az elkészül, addig a játékosított alkalmazásunkban végig is haladsz egy teszten és ezzel a sikerélménnyel huppansz le a kanapédra.

Amíg elkortyolgatod az italod, elvégzel még néhány gyakorlatot, közben folyamatosan kérdés-válasz formájában gyakorlod az aktív nyelvhasználatot (eszedbe jut, hogy mennyire király, hogy nem kell senki máshoz igazodnod). Rezeg a telefonod, mert indulnod kell a következő programodra. Máris eltelt másfél óra?

Mi van a START mini-tréningben?

- 20 videós lecke speciális beszédgyakorlatokkal

- 20 beszédértés és írás gyakorlat

- játékosított digitális platformon fejlődsz

- garantáltan reflexszerű mondatalkotást tanulsz

- pontgyűjtés, heti verseny

- örök hozzáférés

Ha a gyakorlatokat magánórán szeretnéd elvégezni, 2 teljes napot kellene együtt töltenünk.  

A START mini-tréning ára: 15.000 Ft

Pont ez kell nekem ›
section_3
hullam_1 hullam_2
e-Egyetem Logo
2023© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon