e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Tanulj Meg Japánul Jojóval!

Tanuld meg azokat a japán mondatokat, amelyekre igazán szükséged van, és fejleszd a japán nyelvtudásod pár perces játékosított leckékkel.

Iratkozz be az alapszintű online japán nyelvtanfolyamra. Végezd el a 100+ interaktív leckét. Szeress bele egy életre a japán nyelvbe és kultúrába.

Ára: 29.900 Ft

Megrendelés ›
hullam_1 hullam_2
section_3
Gyorsított japán nyelvtanulás

Tanulj sokkal gyorsabban mint máshol. Jojó és az e-Egyetem speciális tanulási folyamatával 10X gyorsasággal tudsz fejlődni.

Szabó Jojó, Japán szakos hallgató az ELTE-n és egy ösztöndíjnak köszönhetően 1 évet tanult Kiotóban Egyetemen.  A Japánban töltött idő alatt megismerkedett a japán kultúrával és gondolkodásmóddal és a TikTok csatornáján osztja meg kint szerzett élményeit és egyéb érdekes tényeket Japánnal kapcsolatban. 

A japán Egyetem által kínált Intenzív japán nyelvkurzus keretében elsajátította a japán beszélt nyelvet, amit ebben az online tanfolyamban tanít meg neked.  A tankönyvi japán helyett, megtanulhatod a japán hétköznapokban is használatos alap kifejezéseket, hogy a következő japán utadon nehézségek nélkül tudj boldogulni. 

Tanulj igazi beszélt japánt!

A szavak és a bonyolult írásjelek tanulásánál van egy sokkal jobb módszer. Kezdd el beszélni a japán nyelvet a leggyakrabban használt beszédpanelekkel, amelyek lefedik a hétköznapi nyelv 80%-át.  

A tréning tartalma:

- játékosított online tréning, amit egyéni tempóban végezhetsz el

- 100+ videós, hangos lecke, ami folyamatosan irányítja a figyelmed 

- reflexszerű mondatalkotás gyakoroltatása hallás után

- a romaji/hiragana/katakana írás játékos ismertetése

- autentikus japán filmek, interjúk feldolgozása hallás után

Kipróbálom ›
section_3
section_3
Nyűgözz le mindenkit a japán tudásoddal!

Mivel a beszélt nyelv reflexszerű használatát tanulod, így képes leszel megértetni magad bárhol, bármikor. 

Gyakorolj játékosan!

Nézd Jojó videóit, végezd el a játékos gyakorlatokat és lépkedj előre a heti ranglistán! Minden lecke végén önértékelés is vár rád, hogy pontosan tudd, mit is kell még ismételned. 

Megrendelés ›
section_3
hullam_1 hullam_2


e-Egyetem Logo
2023© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon