e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Szeress bele egy életre az olasz nyelvbe!

Imádsz mindent, ami olasz, ezért szeretnél olaszul tanulni?


Jó lenne, ha legalább alapszinten képes lennél megértetni magad Itáliában? 


Biztosra mész, ezért a legjobb ár-érték arányú olasz tréninget keresed?


A legjobb helyen vagy!


Teljes alapfokú olasz nyelvtanfolyam, 171 egymásra épített tanári magyarázattal, profi olasz nyelvtanári vezetéssel. 


Horváth István Firenzében végzett nyelvtanár, tolmács, akinek szenvedélye az olasz nyelv és kultúra. Ő fog segíteni neked végig a tanulásban.


Előfizetés vásárlása ›
hullam_1 hullam_2
section_3
Miért tanulj olaszul velünk?

- Egy komplett alapfokú, beszédindító tanfolyamot rögzítettünk, amivel játékosan, hallás után sajátíthatod el az olasz nyelvhasználat alapjait. 


- A kurzus első harmadában megtanulod reflexszerűen, kreatívan használni a legfontosabb alapmondatokat, amelyek már csökkentik az elveszettség érzését olasz nyelvterületen. 


- A kurzus második harmadában rövid párbeszédekkel szoktatunk hozzá ahhoz, hogy ne rezzenj össze, ha olaszul szólnak hozzád. A hallás után elvégzendő gyakorlatokkal játékos módon sajátítod el azt a szókincset, ami az alapszintű nyelvhasználat előfeltétele.  40 hétköznapi szituációban fejlesztjük a tudásod. Minden szituációban hozunk 12 hasznos mondatot is, amelyeket szintén hallás után segítünk bevésni. 


- A kurzus harmadik harmadában rengeteg példamondattal, kizárólag hallás után gyakorolva tesszük helyre a nyelvtant, hogy könnyebben alkoss érthető mondatokat. Nem húzzuk az időt felesleges magyarázatokkal, csak a lényeget tanulod, hallás után, ahogy az igazán hatékony.  20 nyelvtani jelenséget magyarázunk el gyorsan, hogy aztán 600 példamondattal mindent alaposan begyakorolhass hallás után.  

 

- Úgy beszélünk olaszul hozzád, hogy könnyen megérts mindent és képes legyél minket leutánozni. 


- Nem kell magántanárhoz, nyelviskolába járnod

 

- Ha szorgalmasan gyakorolsz, itt biztosan eléred azt az alapszintű olasz nyelvtudást, amivel elboldogulsz Olaszországban.

Előfizetés vásárlása ›
Mi van az online olasz csomagban?

Amikor időt, pénzt és energiát áldozol a nyelvtanulásra, akkor biztos akarsz lenni abban, hogy használható nyelvtudást szerzel. Amikor elkezdtük készíteni a tréninget, az volt a célunk, hogy egy olyan online nyelvtanfolyamot készítsünk, ami minden nyelvtanulónál beindítja a beszédet. 5 évbe telt ezt elérnünk, de tanítási módszerünk egy új dimenziót nyitott az önálló nyelvtanulásban. Szakíts Te is az olasz nyelv tantárgyszerű tanulásával és kezdd el apró lépésekben, tapasztalás útján elsajátítani...  

Egy 360°-os Online Olasz Beszédfejlesztő Nyelvtanfolyam : 171 egymásra épülő videós, hangos lecke, folyamatos tanári vezetéssel, interaktív gyakorlatokkal

Előfizetés vásárlása ›
section_3
section_3
Miért csináld?

Ha magánórán szeretnéd elsajátítani az átfogó olasz tréning anyagát, minimum 50 órát kellene együtt töltenünk. Ez 5.000 forintos óradíjjal számolva nem kevés, ráadásul az önálló gyakorlást akkor sem úsznád meg. 


- Az oktató videókat, a hangos leckéket, az interaktív gyakorlatokat a honlapunkon keresztül tudod használni jelszóval védett platformokon. 


- 360°-os oktatást kapsz, mintha egy profi tantermi tanfolyamra iratkoztál volna be.  Átültettük a legjobb beszédfejlesztő módszereket otthoni használatra, neked csak el kell végezned a gyakorlatokat.


- Rendelés és fizetés után minden tananyagot egyszerre megkapsz, így saját ütemedben tudsz haladni. Nem emailben küldjük a leckéket.

Előfizetés vásárlása ›
Kik vagyunk?

Szenvedélyünk a beszédindítás és a beszédfejlesztés. Imádunk olyan játékos gyakorlatokkal oktatni, amelyek megmozgatják az agyat és közben reflexszerű nyelvhasználatra ösztönöznek. Fontos számunkra, hogy rengeteg sikerélményen keresztül építsük az önbizalmadat és a nyelvtudásodat.


"A természetes nyelvelsajátítást visszük el otthonodba..."


Nyelvtanulási módszerek: több nyelven beszélők (polyglots) bevált tanulási módszerei, nyelvi bemerítés (language immersion), mesterfokú elsajátítás (mastery learning), NLP, nyelvi fürdő, spaced repetition, storytelling, kötetlen olvasás


Digitális tananyag: tankönyvszerző tanároktól, anyanyelvi beszélőkkel, autentikus videók, a világ legokosabb mesterséges intelligenciájával segítve 


Tematika: tapasztalt, diplomás nyelvtanároktól - nemzetközi standardok szerint - bevált, spirálisan felépülő fejlődési útvonal


Platform: saját fejlesztésű, szokásformáló, játékosított digitális platform, ami segítségével bármilyen autentikus tartalmat pár perc alatt könnyedén, készség szinjén megérthetsz10 éve dolgozunk az önálló nyelvtanulók sikereiért! 10.000+ tanuló, innovatív online tanítási folyamatok, 3.000+ saját fejlesztésű lecke, 3 tanulmányi rendszer, 1 angol nyelvkönyv, játékosított app. Olyan nagy cégek is minket választottak mint a Praktiker, Cofidis, Market Zrt. Legutóbb Schumacher Vandával (RTL) közösen készítettünk egy angol tanfolyamot. 


Előfizetés vásárlása ›
section_3
hullam_1 hullam_2

e-Egyetem Logo
2023© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon