e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
🌟 Indulj El Olaszországba Még Ma: Tanulj meg Olaszul Szakértőtől! 🇮🇹

Imádod az olasz nyelvet és kultúrát?

Jó lenne utazásaid során legalább egy kicsit olaszul beszélgetni a helyiekkel?

Elhatároztad, hogy nyárra alapszinten megtanulod a nyelvet? 

Az önmagadnak tett ígéreted most valóra válhat az e-Egyetem népszerű Olasz Online Tanfolyamán, kifejezetten kezdőknek!

 

🎥 171 részes videós, hangos oktatóanyag örök hozzáféréssel

🚀 1 Élő Online Óra Hetente 12 Hétig Szakértő Nyelvtanárral

☀️ Elakadás kizárva! Biztos Alap Olasz Tudás Nyárra!

Jelentkezz most
hullam_1 hullam_2
section_3
Mi vár az Olasz Nyelvtudás Kapujában?

Sajátítsd el az olasz nyelv használatát aprólékosan kidolgozott oktatóanyagaink és élő online óráink segítségével, amelyek kifejezetten olyanoknak lett tervezve, mint te.


Merülj el az olasz nyelvben:

🚀 1 Élő Óra Hetente 12 Hétig: A legfontosabb dolog a tanulásodhoz: Élő kapcsolat szenvedélyes szakértő nyelvtanulóval, aki átsegít a nehézségeken és logikus keretbe helyezi a tanulást.

Tapasztald meg hetente, hogyan tanul egy tapasztalt nyelvtanuló a leckékkel, nézd meg, hogyan csináld jól a gyakorlatokat, és élvezd a valós idejű tanulás izgalmát. Minden héten egy élő óra 12 héten át, és nyárig magabiztosan fogsz beszélni olaszul. Nem baj, ha lemaradsz egy-egy online Zoom-os élő óráról, mert rögzítjük őket és a felvételeket 3 hónapig eléred.


🎥 171 részes videó, hangos oktatóanyag:

Menj végig egy gondosan összeállított tanmeneten saját tempódban tanulmányi rendszerünkben. A tréning felöleli az alapvető szókincset, a mindennapi kifejezéseket és kulturális finomságokat is. 30 éves tanítási tapasztalattal rendelkező olasz nyelvtanárunk (Horváth István) előre rögzített videós, hangos magyarázataival könnyű és folyamatos lesz a haladásod. 

☀️ Cél: Alap Olasz Tudás Nyárig!

A mi küldetésünk, hogy felvértezzünk téged azokkal a nyelvi eszközökkel, amelyekre szükséged van a való életben. Sétálj magabiztosan Firenze történelmi sikátoraiban, rendeld meg kedvenc fogásaidat olaszul, és szerezz örök élményeket. Együtt, közösen ez menni fog. Kezdd el most!

Jelentkezz most
Miért csináld?

Ha szorgalmasan gyakorolsz és bejársz az online élő órákra, akkor arra számíthatsz, hogy pár hónap múlva sokkal magabiztosabban és választékosabban tudod kifejezni magad olaszul. Az e-Egyetemen nem egy magyarul magyarázós "hobbi-tanfolyamot" kapsz, hanem olyan használható nyelvtudást, ami egy életre szól. 


Nagyváradi Nelli, az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja az e-Egyetemen jó nyelvtanulási mintákat követ! Nézd meg, mit mond rólunk!


Beiratkozás ›
section_3
section_3
A szakértelem a képzés mögött

Szia! Kósz Csaba vagyok, diplomás nyelvtanár (M.A, Pannon Egyetem), tananyag és tanulási módszertan fejlesztő. Elakadással küzdő nyelvtanulóknak segítek szintet lépni immár 20 éve. Minden tanuló küzd elakadásokkal a tanulás során. Az ilyen egyedi problémák megszűntetése mindig a gyakorlás újrakeretezését igényli. Én magam is tanulok nyelveket, így pontosan tudom, hogy egy-egy elakadás alkalmával mi is az igazi problémád, szakértő nyelvtanárként pedig azt, hogy azzal pontosan mit is kell tennünk. 

Az elakadások elkerülése miatt minden olasz tréning beiratkozás mellé 12 hetes hozzáférést kapsz az élő online OLASZ óráimhoz. Minden élő órán velem fogsz gyakorolni. Nem vagyok ugyan olasz nyelvtanár, de nem is tanítom neked a nyelvet. Nyelvtanulóként gyakorolok veled, így mutatva példát, hogy jól gyakorolj a leckékkel és így biztosan elérd az alapszintű olasz nyelvtudást. 

Időpont:
Online Olasz LIVE óra: keddenként 17:00-18:00 (Zoom platform)

Az önállóan elvégezhető videós, hangos kurzus vezető tanára, Horváth István, tolmács, olasz nyelvtanár, a Firenze-i egyetemen végzett. 

Beiratkozás ›
Mikor vannak az online LIVE órák?

Az e-Egyetem.hu oldalon 2011 óta több mint 10.000 tanulónak segítettünk a beszédértés/beszédkészség fejlesztésében 

Manapság nem tananyagra van szükséged, hiszen bármilyen tartalomból lehet tananyag. A kérdés az, hogyan dolgozd fel ezeket az anyagokat úgy, hogy hosszú távon segítsenek téged az aktív nyelvhasználatban. Tudatos gyakorlással tudsz igazán fejlődni, ehhez pedig egyáltalán nincs szükséged világot megváltó tananyagokra, nyelvtanozásra vagy a nyelv logikájának a megértésére. Érthető beszéd kis adagokban, folyamatos felismerések és rendszeres gyakorlás, ezektől lesz reflexszerű a nyelvtudásod.  

Az vagy, aki megbecsüli, ha valaki beleöl tízezer órát egy különleges nyelvtanulási módszer kifejlesztésébe, tökéletesítésébe és hajlandó azt megosztani veled pár magánóra áráért? Akkor katt ide és hagyd, hogy segítsünk Neked is elérni álmaid nyelvtudását.

Beiratkozás ›
section_3
hullam_1 hullam_2

e-Egyetem Logo
2024© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon