e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Kósz Csaba nyelvi készségfejlesztő folyamatai

Szia! Kósz Csaba vagyok, az e-Egyetem társalapítója.  Végzettségemet tekintve angol-történelem szakos tanár vagyok, de ma már inkább nyelvi mentornak mondanám magam.

A nyelvtanulók egyik legnagyobb problémája a folyamatos eredménykényszer, ezért könnyed, játékosított nyelvi készségfejlesztő folyamatokat tervezek, amelyek az eredményesség helyett a helyes tanulói szokásokra helyezik a hangsúlyt. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a jó tanulási szokásokkal automatikusan jönnek az igazi eredmények is. 

Az e-Egyetem.hu oldalon 10 éve segítjük a nyelvtanulókat a beszédértés/beszédkészség fejlesztésében.  

Kidolgoztam egy tanulási folyamatot, amivel az anyanyelvi elsajátítást tudjuk másolni. 10 év alatt több mint 2.000 készségfejlesztő nyelvleckét készítettem egy nemzetközi csapat segítségével. Téged is szeretettel várlak tanfolyamainkon.

Tanfolyamok ›
firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
Miért tudok neked segíteni?

A Pannon Egyetem angoltanár mesterszakán végeztem. Az elmúlt 18 év alatt a nyelvoktatás szinte minden területén dolgoztam már. Tanítottam oviban, iskolában, felnőttképzésben, nyelviskolában, több évet töltöttem külföldön. Kézilabdázóként megtanultam, milyen a growth mindset. A Ryanair-nél megismertem a mastery learning (mesterfokú elsajátítás) folyamatát a gyakorlatban. 

A nyelvtanulásban mindig is a tanulók legnagyobb problémáinak megoldása foglalkoztatott, így lett a legfőbb szakterületem a beszédindítás és a beszédértés fejlesztése. 10 év alatt rengeteg szakemberrel dolgoztam együtt azért, hogy Te hatékonyan tudj tanulni otthon. Így születtek meg a videós/hangos tanításaink angol, német, olasz, francia, spanyol nyelvből és így fejlesztettünk ki egy játékosított applikációt, a Skillers-t.

Miért válj tudatos nyelvgyakorlóvá?

"Ha magyar magyarázatok alapján akarsz megtanulni egy nyelvet, akkor az egy veszett ügy!"

Manapság nem tananyagra van szükséged, hiszen bármilyen tartalomból lehet tananyag. A kérdés az, hogyan dolgozd fel ezeket az anyagokat úgy, hogy hosszú távon segítsenek téged az aktív nyelvhasználatban. Tudatos gyakorlással tudsz igazán fejlődni, ehhez pedig egyáltalán nincs szükséged világot megváltó tananyagokra, nyelvtanozásra vagy a nyelv logikájának a megértésére. Érthető beszéd kis adagokban, folyamatos felismerések és rendszeres gyakorlás, ezektől lesz reflexszerű a nyelvtudásod.  

Ha szeretnél egész pályás letámadással fejlődni egy idegen nyelven, fordulj hozzánk bizalommal.

section_3
hullam_1 hullam_2
Miért velünk?

Magyarázni egy nyelvről, beszélgetni, feladatokat adni a tanulóknak nem nagy kunszt. Nem is erre van szükséged. Kezdőként pár hét alatt kell beindítani a beszéded? Folyékony nyelvhasználatot elérni? Megérteni a pörgős beszédet? Simán átmenni a nyelvvizsgán? Tényleges felsőfokú szintre ugrani? Ezekben tudunk neked segíteni, fordulj hozzánk bizalommal.

Tanfolyamok ›
e-Egyetem Logo
2024© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon