e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Angolozz Schumacher Vandával - Exkluzív Videós Tanfolyam

 

Eleged van már abból, hogy nem tudsz összefüggően beszélni angolul, ezért inkább meg sem szólalsz, nehogy félreértsenek?

Angolozz sztár "tanárral", gyakorold a reflexszerű nyelvhasználatot egy innovatív tanulási módszer segítségével, szerezd meg a kellő nyelvi önbizalmat és angoltudást, amivel bárhol megállod a helyed.

A 12 hetes tréninget ajánljuk kezdőknek, újrakezdőknek, erős alapokkal rendelkezőknek, középfokú nyelvvizsgára készülőknek. Különösen azoknak, akiknek gondot okoz az összefüggő beszéd.

Megrendelés ›
hullam_1 hullam_2
section_3
Miért tanulj Vandával?

Schumacher Vanda színésznő, műsorvezető (RTL - Való Világ, Celeb vagyok, ments ki innen), számos sorozat szereplője, világutazó, aki önállóan tanult meg angolul. 🇺🇸 🇬🇧 Pont ezért tud neked segíteni az önálló angoltanulásban.... 


Úgy tanulhatsz Vandával, mintha ott ülne melletted. Egy csomó érdekes dolgot mesél magáról neked angolul, amelyekről eddig nem tudhattál, közben pedig speciális gyakorlatok segítségével fejlesztheted az angoltudásodat.


Amikor elkezdtük készíteni a tréninget, az volt a célunk, hogy egy olyan online nyelvtanfolyamot készítsünk, ami minden nyelvtanulónál beindítja az angol beszédet.  Szakíts Te is az angol nyelv tantárgyszerű tanulásával és kezdd el apró lépésekben, tapasztalás útján elsajátítani Vanda segítségével.


Miben más?
1. A kurzusban végig hétköznapi élőbeszéddel gyakorolsz, nem unalmas tananyaggal. Ez azért jó, mert így fokozatosan hozzászoksz az angol beszédhez.
2. A leckékben úgy emeljük ki neked a beszédpaneleket, hogy közben magadtól jössz rá a jelentésükre, minden felesleges magyar magyarázat nélkül. Kezdők is nyugodtan bevállalhatják!
3. A maximális fejlődés érdekében olyan speciális beszédindító gyakorlatokat végeztetünk veled, amelyekkel kiprovokáljuk, hogy tényleg mondd ki (magadban) a beszédpaneleket.
4.  A leckék végén azt fogod érezni, hogy az adott tartalmat reflexszerűen, mindenféle felirat nélkül tökéletesen megérted. 
5. 12 hét alatt segítünk megszerezni azt a nyelvi rutint, amivel sokkal jobban fogsz beszélni angolul.
 
Az online angol kurzus tartalmát, a tantervet, a leckéket Vanda és az e-Egyetem közösen készítette el neked. Kötetlen beszéddel, de irányított gyakorlatokkal fogsz fejlődni. Ha szeretnéd sokkal jobban megérteni a kötetlen angol beszédet és szeretnél végre a tudás mellett nyelvi rutint is szerezni, ez a tanfolyam neked szól.   
Megrendelés ›
section_3
section_3
A tréning tartalma

3 havi tagság  - Ha egy szintet akarsz lépni

Kedvezményes ár: 24.000 Ft 

⭐️ 100 videós, hangos lecke, amelyekkel önbizalmat szerzel

⭐️ a reflexszerű nyelvhasználatot gyakorolhatod minden egyes leckében

⭐️ kiváló választás, ha nem megy még az összefüggő beszéd Megrendelés ›
Fejlődj az átfogó Online Angol Tanfolyamainkon is kezdőtől felsőfokig!

⭐️ Kétnyelvű angol könyv + audio tréning

⭐️ Tanári prezentációk felvételei kezdőtől a középfokú nyelvvizsgáig

⭐️ Speciális, szókincsépítő leckék egymásra épülő hanganyagokkal

⭐️ Készségfejlesztő filmes leckék e-Egyetem mastery learning módszerrel

⭐️ egyedi fejlesztésű játékosított platform

Megnézem ›
section_3
hullam_1 hullam_2


e-Egyetem Logo
2024© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon