e_egyetem_logo
Kipróbálom
Bejelentkezés
Videós oktatóanyagok, online élő órák kezdőtől felsőfokig

Szerezd meg a szintlépéshez szükséges önbizalmat és nyelvi rutint az e-Egyetem angol képzésén. 

🎥 Szintedre szabott videós oktatóanyag 

🚀  Havi 16 Élő Online Óra

☀️ Kiváló ár-érték arány

Foglald le a helyed most ›
firstSectionImg
hullam_1 hullam_2
section_3
Videós készségfejlesztő angol tanfolyamok + online élő órák

Átlagon felüli gyakorlataink segítségével végre kitörsz a nyelvtanozás és szótanulás fogságából, ÚJ KERETEK KÖZÖTT más gondolkodásmódba kapcsolsz  ÉS lassan, DE biztosan megszerzed azt a nyelvi rutint, ami a szintlépéshez elengedhetetlen.

Az online angol videókurzus rendszer 17 modulban, 1471 videós, hangos leckével visz el a kezdőtől egészen a felsőfokú szintig. Biztos megtalálod a Te szintednek megfelelő tréninget.  A videós, hangos oktatóanyagok mellett részt vehetsz az esti online élő órákon. Havonta 16 nagycsoportos (heti 4 alkalom) élő online angol órát tartunk. Az élő online órákon célzottan a beszédértést fejlesztjük nemzetközi standardok alapján. Kezdők, újrakezdők és haladó tanulók is szívesen látogatják az órákat, mert rengeteg fejlődési lehetőséget tartogat mindenkinek.   


Videós, hangos oktatóanyagok kezdőtől egészen felsőfokig ----›  saját tempóban tanulhatsz, bárhol, bármikor. 

 Esti nagycsoportos online élő órák (16 óra/hó)  ----› új keretek között fejlődsz, rendszerességet visz a tanulásba

Élő órák felvételeit az adott hónapban eléred ------›  nem maradsz le semmiről

Foglald le a helyed most ›
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Nem népszerű dolog ezt mondani, de nyilvánvaló, hogy a nyelvtudás a befektetett munkán múlik. 


Mi megadjuk a professzionális kereteket, de gyakorolnod NEKED kell. Ha szorgalmasan gyakorolsz és bejársz az online élő órákra, akkor arra számíthatsz, hogy folyamatosan fogsz fejlődni. Ha sok munkát teszel bele, gyorsabban fejlődsz, ha kevesebbet, lassabban. Egyetlen dolog hoz garantált sikert, ha NEM HAGYOD ABBA a gyakorlást.


Nagyváradi Nelli, az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja az e-Egyetemen jó nyelvtanulási mintákat követ! Nézd meg, mit mond rólunk!

Beiratkozás ›
section_3
section_3
Kivel fogsz tanulni?

A tréningen tapasztalt angol nyelvtanárok segítségével gyakorolhatsz, ez alap. A hangos tréning elkészítésében többek között tankönyvszerző tanárok, amerikai szövegírók, ausztrál és brit hangszínészek is segítettek. Olyan speciális készségfejlesztő tudásanyagot készítettünk Neked, amelyek máshol nem érhetőek el.

Beiratkozás ›
Kinek való az e-Egyetem angol képzése?

Szia! Kósz Csaba vagyok, diplomás nyelvtanár (M.A, Pannon Egyetem), tananyag és tanulási módszertan fejlesztő. Elakadással küzdő nyelvtanulóknak segítek szintet lépni immár 20 éve. Csapatommal 2012 óta több mint 11.000 tanulót segítettünk jobb, igényesebb nyelvtudáshoz.

Miben vagyunk egyedülállóak? Ott kezdjük el veled a munkát, ahol mások abbahagyják. Pontosan ismerjük a nyelvtanulók problémáit, tudjuk, mi az az útvonal, amit egy adott cél eléréséhez meg kell tenni. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a fejlődést meggátló akadályok leküzdéséhez sokszor bizony szemléletet kell váltani, de mi ebben is a partnereid leszünk, hogy hatékonyan tudj fejlődni. 

Esti LIVE órák időpontjai:

- Angol beszédértést és beszédkészséget fejlesztő kurzus újrakezdőknek, középhaladóknak: hétfőtől-csütörtökig 18:00-19:00
Beiratkozás ›
section_3
hullam_1 hullam_2

e-Egyetem Logo
2024© angoleegyetem kft.
email ikon
info@e-egyetem.hu
telefon ikon
+36 20 338 2117
Kövess minket
facebook ikon
instagram ikon